Finanțe FM cu Daniel Tănase podkast

Învață să primești de la Ghidul tău în Lumea Îngerilor Delia Mureșan

0:00
53:38
Do tyłu o 15 sekund
Do przodu o 15 sekund

Energie feminină ghidată de Îngeri în acest episod. De ce? 

Pentru că, de prea multe ori, avem tendința să credem că afacerile sau banii nu pot merge mână în mână cu partea spirituală.

Însă, banii sunt spirituali, sunt energie și, fie că ești în zona antreprenorială și te concentrezi prea mult pe concret sau ești în extrema spirituală și crezi că concretul nu este pentru tine, acest episod te va surprinde plăcut. Și... vei avea multe de învățat.

Delia Mureșan, ghidul tău în Lumea Îngerilor, activează în antreprenoriat cu mai multe linii de business, de la cele clasice, la magazin online, precum și în zona de dezvoltare de comunități, atât online, cât și offline.

Dacă TU nu ești bine, nu ești împăcat, nu ești liniștit, atunci ai nevoie să-ți asumi latura antreprenorială și să devii pe deplin responsabil de tot ceea ce faci și de modul cum îți duci mesajul mai departe.

Banii sau abundența nu te conduc, ci TU ești cel care le dă direcție, energie și, în acest fel, poți să contribui și să ajuți din ce în ce mai mulți oameni pe calea lor.

Te-ai săturat să trăiești de pe o zi pe alta din zona spirituală? Te-ai săturat să nu reușești să treci la nivelul următor în afacerea ta?

Află din acest episod-dezbatere cum poți îmbina spiritualitatea și afacerile și să mergi mai departe către obiectivele tale.

---

Ți-a plăcut? Te rog, dă mai departe!

SUBSCRIBE!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

LinkedIN

Facebook

Instagram

YouTube

Więcej odcinków z kanału "Finanțe FM cu Daniel Tănase"