Branie podkast

Branie

Ajax Showtime

Branie is een podcast over Ajax. Ja, nog een podcast over Ajax, omdat je daar nooit over uitgepraat raakt. De podcast wordt gemaakt in samenwerking tussen Het Parool en Ajax Showtime.

8 odcinki(-ów)

 • Branie podkast

  Branie #8 - Geen kampioen, wel eerste

  35:29

  Opeens was het voorbij: voetbalseizoen 2019-2020. Ajax eindigde als eerste, maar werd geen kampioen. De ogen kunnen op volgend seizoen, met daarin Champions League-voetbal. Maar met welke selectie en wanneer kunnen de fans weer naar de ArenA? Het seizoen is dan wel voorbij, maar we zitten nog steeds in onzekerheid.
 • Branie podkast

  Branie #7 - Geen competitie, wat nu?

  43:49

  Vanwege de coronacrisis ligt de Eredivisie op zijn gat. Overmars nam namens Ajax het voortouw met een uitstekende boodschap: stoppen! Maar sprak de directeur niet voor zijn beurt? Verder spreken Ronald Ockuysen, Jaap de Groot en Finn Dekker over Appie Nouri, de transfercarrousel en de aanstaande veranderingen in de Ajax-jeugd.
 • Branie podkast

  Nie przegap odcinka z kanału Branie! Subskrybuj bezpłatnie w aplikacji GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Branie podkast

  Branie #6 - Moeten we ons zorgen maken om Ajax?

  40:08

  Het is niet anders: we liggen uit Europa... De focus kan dus op de dubbel met gelijk een loodzware klus voor de boeg. Kan Ajax de rug rechten tegen AZ of zijn we bang voor een nieuwe dreun?
 • Branie podkast

  Branie #5 - Getafe, de eerste horde richting Gdansk

  40:33

  Alwéér een week van de waarheid voor Ajax. De Godenzonen wacht het tweeluik met Getafe in de Europa League. Uitschakeling is eigenlijk geen optie, zo vroeg in de knock-outfase. Geduld hebben wordt een schone zaak. Maar lukt dit ook tegen de Spaanse knokploeg?
 • Branie podkast

  Branie #4 - Ajax moet zich herpakken tegen PSV

  43:13

  Na een goed trainingskamp leek Ajax klaar voor de tweede seizoenshelft, maar niets blijkt minder waar. De blessures van Blind en Ziyech laten zich behoorlijk voelen. Hoe krijgt Erik ten Hag zijn ploeg weer op de rit? Zelden waren Ajax én PSV in zo'n slechte doen in aanloop naar de onderlinge kraker.
 • Branie podkast

  Branie #3 - Ondanks open wond met optimisme naar AZ

  33:21

  Na de dramatische uitschakeling van Ajax in de Champions League is er weinig tijd om te treuren. Zondag wacht alweer de competitiekraker tegen AZ. In deze Branie blikken we kort terug, maar vooral vooruit. Er heerst optimisme voor zondag! Is de financiële klap wel echt zo groot en kunnen we binnenkort al genieten van nieuw toptalent in de ArenA?
 • Branie podkast

  Branie #2 - Overwinteren in de CL staat op het spel

  41:57

  In deze aflevering wordt vooruitgeblikt op het laatste duel in Groep H: Ajax - Valencia. Hoe vult Ten Hag de aanval in? Wat hebben we geleerd van het duel met Willem II? En lukt het Ajax om te overwinteren? We zochten naar antwoorden, terwijl de spanning stijgt.
 • Branie podkast

  Branie #1 - Op weg naar Lille!

  42:29

  In de eerste aflevering van Branie blikken we vooruit op Lille - Ajax. We praten verder over Perr Schuurs en de jonge spitsen in de wachtkamer van Ajax, maar ook over de naijlende kater van het WK O17 en natuurlijk de noodzaak om de kerst door te brengen in een onvervalste Ajax-kersttrui.

Odkrywaj najlepsze podcasty dzięki bezpłatnej aplikacji GetPodcast.

Subskrybuj ulubione podcasty, słuchaj odcinków offline i sprawdzaj najlepsze polecane podcasty.

iOS buttonAndroid button