Raw Clarity Radio podcast

Raw Clarity Radio

Filippa Tjärnlund och Jimmy Tjärnlund

Raw Clarity Radio är en modern spirituell podd för den medvetna lyssnaren. Livscoacherna och programledarna Filippa Svensson och Jimmy Tjärnlund guidar dig till att börja din inre resan, rensa blockeringar och rädslor, samt manifestera ett liv med mer glädje, trygghet och framförallt kärlek. Varje avsnitt öppnar dörren till ett nytt ämne från relationer till karriär, mening till pengar, meditation till attraktionslagen. Lyssnarna får med sig enkla verktyg som kan appliceras i vardagen. Filippa och Jimmy delar även med sig av egna erfarenheter, förklaringar, berättelser och tips. Att leva ett spirituellt liv handlar inte bara om att hoppa på ett yogapass någon gång i veckan (även om vi alla älskar savasana) utan det innebär att börja göra medvetna val varje dag. Det krävs action steps från dig. Raw Clarity Radio är en serier av konversationer som hjälper dig ge mer plats till din kraft, kreativitet och mening med livet. Är det inte dags att börja se möjligheterna istället för motgångarna?

36 episodios

 • Raw Clarity Radio podcast

  #33 Prestationsångest

  46:48

  #33 Prestationsångest Upplever du prestationsångest? Känner du att du behöver prestera för att bevisa ditt värde på något sätt? För vem presterar du? I detta avsnitt diskuterar holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund ämnet prestation. Är det det något bra eller dåligt egentligen? De pratar om anledningar för att presterar och tittar närmare på vem vi presterar för - Mamma? Pappa? Chefen? Oss själva? De diskuterar även ångest kopplat till prestation och vad vi kan göra åt det, samt pratar om olika områden i livet där vi väljer att prestera mera. Avsnittet är fylld med hjälpsamma tekniker och verktyg kring ämnet. Lyssna och bli guidad inåt. 
 • Raw Clarity Radio podcast

  #32 Ta av dig offerkoftan

  35:13

  #32 Ta av dig offerkoftan  Gör du dig till ett offer ibland? Skulle det vara skönt att förstå varför och ta av sig offerkoftan? I detta avsnitt diskuterar holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund hur vi gör oss själva till offer både medvetet och omedvetet, samt varför vi väljer att vara offer och hur vi kan ändra på detta beteendet. Coacherna delar med sig av sitt bästa verktyg för att inte gå in i offerrollen och berättar hur man står kvar i sin egna kraft och styrka. De pratar även om deras personliga erfarenheter och hur det själva varit offer i livet. Lyssna och bli guided i dagens ämne.   
 • Raw Clarity Radio podcast

  No te pierdas ningún episodio de Raw Clarity Radio. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Raw Clarity Radio podcast

  #31 Meditera mera?

  46:47

  Vill du börja meditera mera? Vill du att meditationen ska bli en daglig rutin i ditt liv? Vad är fördelarna med meditation? Programledarna och holistiska livs coacherna Filippa och Jimmy Tjärnlund guidar dig inom ämnet. De diskutera varför det är det bästa och enda verktyget som behövs när vi börjar vår healings process, samt tips om hur man håller igång sin praktik och massa mer fördelar med att meditera. 
 • Raw Clarity Radio podcast

  #30 Crazy Christmas

  42:05

  #30 Crazy Christmas Blir du stressad runt jul? Känns det lite jobbigt att träffa hela släkten på julafton? Eller har du något annat som känns segt inför denna högtid? Då är detta avsnittet för dig... Programledarna och holistiska livs coacherna Filippa och Jimmy Tjärnlund guidar dig till en mer harmonisk och gladare jul. Det pratar om julklappar, ekonomi, stressen, alkohol, julmat, relationer, etc. Ja allt som kan skava lite. Lyssna och känn dig mer förbereda (för vad det än är) detta året.
 • Raw Clarity Radio podcast

  #29 Gud, finns du?

  49:28

  #29 Gud, finns du? Har du någon tro? Är ordet ”gud” lite ovant? Vad har du för relation till Gud? I detta avsnitt tar programledarna och holistiska livs coacherna Filippa Tjärnlund och Jimmy Tjärnlund upp ämnet Gud. De diskuterar existensiella frågor och beskriver deras definition av Gud. De pratar om varför det är viktigt att tro på någonting, varför man ska be och varför kärlek är vår största vägledare genom livet. Många tror att Gud är kopplat till kyrkan eller religion, men programledarna förklara hur energin existerar i hela universum. De pratar även om hur den spirituella tron blir ett starkt stöd genom tuffare tider.
 • Raw Clarity Radio podcast

  #28 Ska man dricka alkohol eller inte?

  48:09

  #28 Ska man dricka alkohol eller inte? Ska man dricka alkohol eller inte? Varför dricker vi egentligen? Vad finns det för anledningar att dra ner på drinkarna? I detta avsnitt diskuterar holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund ämnet alkohol. De svarar på följande frågor: När drack du första gången? Hur var dina föräldrars relation till alkohol? Hur påverkar alkohol din medvetenhet? Hur påverkas barn när vuxna dricker? Hur gör man om någon nära dricker för mycket? Programledarna ger svar på dessa och många fler.   
 • Raw Clarity Radio podcast

  #27 Attrahera din livs kärlek

  49:18

  #27 Attrahera din livs kärlek Vill du attrahera din livs kärlek? Hämnar du i förhållanden med samma destruktiva mönster men längtar efter en harmonisk relation?  I detta avsnitt pratar holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund om hur man attraherar sin livs kärlek. Programledarna ger tips om hur man skapar en specs och förklarar hur jobbet med sig själv hänger ihop med sin partner. De berättar även om det tre viktigaste orden i en relation och hur du kan använda attraktionslagen. Detta är avsnittet för dig som är redo att äntligen hitta honom eller henne. 
 • Raw Clarity Radio podcast

  #26 Oro för pengar

  43:01

  Är du orolig för pengar? Det behöver du inte vara enligt holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund. I detta avsnitt diskuterar programledarna olika sätt att tänka positivt kring pengar. De pratar om länken mellan egenvärde och pengar, samt energin bakom pengar och hur du kan påverka den. Om du vill jobba bort blockering kring ämnet och skapa en förmögenhet, är detta podden för dig. Sist men inte minst, delar Filippa & Jimmy med sig av sin egna resa med pengar och berättar varför det är viktigt att börja spara.     
 • Raw Clarity Radio podcast

  #25 Tröstäter du?

  41:27

  Äter du när du är ledsen? Har du svårt att stå emot cravings? Får du ångest när du äter för mycket? I detta avsnitt diskuterar holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund känslomässigt ätande. De pratar om varför vi väljer att äta istället för att känna våra känslor, och hur vi kan skapa en balanserad relation med mat. De berättar om hur det själva försökt hitta tröst i maten men inte lyckats, och ger massa bra tips för att förstå varför beteendet uppstår, samt hur vi kan äta mer harmoniskt nu och framåt.     
 • Raw Clarity Radio podcast

  #24 Boktips för Inre Framgång

  33:40

  I detta avsnitt diskuterar holistiska livs coacherna Filippa & Jimmy Tjärnlund deras favorit böcker inom själv hjälp och spiritualitet. De ger tips på dom bästa författarna från Don Miguel Ruiz till Marianne Williamson, samt pratar om en lång lista av böcker som förändrat deras liv. Om du gillar att kombinera läsning och utveckling är detta avsnittet för dig.  Happy reading everyone! 

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button