Handen på hjärtat podcast

Handen på hjärtat

Daniel Beijner, Daki Savic & Rodrigo Gonzalez

Hej och välkomna till Handen på hjärtat. En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen. En podd av mig Daniel Beijner, Daki Savic och Rodrigo GonzalezNi kan även följa oss på youtube: Handen på hjärtatMaila oss gärna med tankar, ämnen och frågor:handenph@gmail.com

Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

293 episodios

 • Handen på hjärtat podcast

  ”292. HUGO ROSAS DEL 3”

  42:24

  Den här veckan gästas ännu en gång av vår nån Hugo Rosas som precis har genomlidit en hemsk operation men utöver det pratar vi en hel del om Cleandrinks vad som ligger bakom framgångarna, hur man tar man fram nya smaker och hur är det egentligen att driva ett mångmiljonbolag? Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: Vi går in på dom djupaste detaljerna kring analaoperationer.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  INCELS

  36:32

  Den här veckan pratar vi incels , Roddas jobb situation och börsen.Mycket nöje!Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  No te pierdas ningún episodio de Handen på hjärtat. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Handen på hjärtat podcast

  ”290. PEDER KARLSSON”

  53:38

  Den här veckan gästas vi av entreprenören Peder som ligger bakom stiftelsen ”Lean on me” och ”Barndagen” han berättar om sin stiftelse, hur dom får in pengar för att uppfylla sjuka barns drömmar. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: Vi går in lite djupare på båtar och vad det egentligen kostar. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  ”289. 17 HÅL I TRUTEN”

  36:57

  Den här veckan får vi höra när en av oss va hos tandläkaren för första gången och hade hela 17 hål, Daki berättar om sin nya bil och Danne går loss på politiker. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: Vem är politikern som Danne är så sur på?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  “288. TYST I KLASSRUMMET”

  43:52

  Denna vecka bjuder vi på livepodden vi spelade in under vår resa i Belgrad , vi får testa på hur det är på andra sidan skolbänken och vi delar med oss av våra intryck och fördomar under resans gång.Mycket nöjeSupport this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  ”287. TATJANA MILETIC”

  44:49

  Den här veckan gästas vi av Tatjana som är verksamhetschef på Yrkesgymnasiet, vilket ansvar har en rektor? Hur kan man påverka eleverna på rätt sätt? Hur det sig att hon lyssnar på vår podd?. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  ”286. HJÄLP VI STÖRTAR”

  39:33

  Den här veckan får vi höra vem som ställt sig upp på ett plan och skriker hjälp vi störtar, vi förbereder oss in för Serbien och Daki berättar om sina tankar att få en son. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: Vi får höra lite om bakom kulisserna på insamlingen Danne drog igång?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  "285 - Halva handen på hjärtat - Jan Emanuel"

  1:05:09

  Den här veckan ersätts ena halvan (enligt Daki) av Jan Emanuel , Daki har nämligen många frågor om lagar och rättssystemet , han har också haft en speciell helg i i magsjukans tecken.I vanlig ordning , skoj , skratt o seriöst surr.Mycket nöje.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  ”284. TVÅBARNSPAPPAN”

  43:46

  Den här veckan försöker Daki överraska oss med att han ska bli tvåbarnspappa men hans otroligt invecklade premiss faller, vi är dock sjukt glada över att bli farbröder ännu en gång. Sen är det nu spikat vi drar till Serbien! Försöker lära oss språket och reda ut vad vi ska äta och dricka under resan. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: Hur mycket pengar behöver man i Serbien?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Handen på hjärtat podcast

  ”283. DAKI - SVETTENS MAMMA”

  43:29

  Den här veckan är vi äntligen återförenade och pratar om allt vad sommaren har erbjudit oss, Rodda har gått ner 13kg, Danne har blivit fattig och Daki har blivit svettig, som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: Hur rik är man om man har 50st porschar?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button