Experiències Viatgeres podcast

Experiències Viatgeres

Elspetitsdetallspodcasts

Al podcast "Experiències Viatgeres" voltarem amunt i avall pel món tot visitant: ciutats, pobles i regions. Al mateix temps, serem una guia útil per planificar diferents rutes que esdevindran experiències úniques. Viatjarem per tal de gaudir dels petits detalls de les localitats que visitarem. Viurem tota una aventura sonora.

20 episodios

 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 2x05: Un nit al «Le Grand Bellevue»

  17:52

  Tancament del podcast «Experiències Viatgeres». Una producció d'«Elspetitsdetallspodcasts». Moltíssimes gràcies a tots aquells/es que ens heu dedicat una part del vostre temps. Fins ben aviat, viatgers/eres.
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 2x04: Un hivern a Viena

  39:02

  "Experiències Viatgeres" mostra els petits detalls dels indrets que visitem. A través d’uns relats de viatges, en format d’àudio, et delectaràs d’uns moments únics i irrepetibles. Amb ell gaudiràs de les petites coses que et fan sentir especial quan viatges. Com que el fet de viatjar és heterogeni el contingut del programa s’adapta, a la perfecció, a les necessitats de cada oient. En aquest podcast narro els viatges tal com m’agradaria escoltar-los. El meu aprenentatge ha estat aprendre dels millors. Deixant-me portar a través de les seves narracions. A poc a poc he anat aprenent i creant els meus relats viatgers. El més important és recordar que dels errors també s’aprèn. Sempre tinc present una frase que li deia el Thomas Wayne al seu fill Bruce: “caiem per tornar-nos a aixecar”. Tot seguit he continuat el camí. Resulta molt important tenir en compte el que escrivia la novel•lista Maya Angelou, “la gent oblidarà el que vas dir, la gent oblidarà el que vas fer, però la gent mai oblidarà com la vas fer sentir”. D’aquesta manera et sentiràs partícip de la història. Vaig decidir crear-lo per dedicar-me 100% allò que veritablement m’apassiona i em fa feliç. Ho vaig fer perquè volia ser propietari del meu temps i, d’aquesta manera, escollir les prioritats de la meva vida. Vaig apostar pel sector dels viatges perquè m’encanta viatjar i poder triar com i quan vull gaudir del destí seleccionat. Tots formem part d’una gran història. Una producció d'Els petits detalls podcasts. https://elspetitsdetallspodcasts.blogspot.com/ Més informació i més detalls a: http://experienciesviatgeres.cat/
 • Experiències Viatgeres podcast

  No te pierdas ningún episodio de Experiències Viatgeres. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 2x03_Especial de Nadal: Un Nadal al Gasthof Bären envoltats de neu i de llums de colors

  1:00:51

  "Experiències Viatgeres" mostra els petits detalls dels indrets que visito. A través d’uns relats de viatges, en format d’àudio, et delectaràs d’uns moments únics i irrepetibles. Amb ell gaudiràs de les petites coses que et fan sentir especial quan viatges. Com que el fet de viatjar és heterogeni el contingut del programa s’adapta, a la perfecció, a les necessitats de cada oient. Un programa dirigit i presentat per Bernat de Ciurana i Sandra Florenza. Una producció d'Els petits detalls podcasts. Més informació a: experienciesviatgeres.cat
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 2x02: Una tardor a Washington

  34:25

  A "Experiències Viatgeres" voltarem amunt i avall pel món tot visitant: ciutats, pobles i regions. Al mateix temps, serem una guia útil per planificar diferents rutes que esdevindran experiències úniques. Viatjarem per tal de gaudir dels petits detalls de les localitats que visitarem. Viurem tota una aventura sonora. Com a leitmotiv del podcast Experiències Viatgeres, ens agrada una frase de l’Èlia Guardiola que diu que “estem fets d’històries, de moments i d’experiències”. Viatjarem a través de les aromes, de la ubiqüitat cinematogràfica i de la captura d’instants per tal de gaudir dels petits detalls d'un viatge. Viurem tota una aventura sonora. Esteu preparats per deixar-vos portar per la imaginació? Viatjar és somiar. Viatjar és inspiració i també és col·leccionar experiències. Viatjar són moments. Viatjar són retalls (captures o fotografies) de la vida. Viatjar és desconnectar. Viatjar són pinzellades d’experiències. Estem fets de històries, de moments i d’experiències. Som el que volem ser. Dirigit i presentat per Bernat de Ciurana i Sandra Florenza. Amb la producció de: Els petits detalls podcasts
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 2x01: Estem fets d'històries, de moments i d'experiències.

  52:26

  A través d’uns relats de viatges, en format d’àudio, et delectaràs d’uns moments únics i irrepetibles. Amb ell gaudiràs de les petites coses que et fan sentir especial quan viatges. Com que el fet de viatjar és heterogeni el contingut del programa s’adapta, a la perfecció, a les necessitats de cada oient. En aquest podcast narro els viatges tal com m’agradaria escoltar-los. El meu aprenentatge ha estat aprendre dels millors. Deixant-me portar a través de les seves narracions. A poc a poc he anat aprenent i creant els meus relats viatgers. El més important és recordar que dels errors també s’aprèn. Sempre tinc present una frase que li deia el Thomas Wayne al seu fill Bruce: “caiem per tornar-nos a aixecar”. Tot seguit he continuat el camí. Resulta molt important tenir en compte el que escrivia la novel·lista Maya Angelou, “la gent oblidarà el que vas dir, la gent oblidarà el que vas fer, però la gent mai oblidarà com la vas fer sentir”. D’aquesta manera et sentiràs partícip de la història. Un podcast dirigit i presentat per Bernat de Ciurana i Sandra Florenza. Una producció d'Elspetitsdetallspodcasts.
 • Experiències Viatgeres podcast

  Torna Experiències Viatgeres

  1:48

  Tornem divendres 18 d'octubre a les 12 del migdia! Escolta'ns a: www.experienciesviatgeres.cat Una producció d'Elspetitsdetallspodcasts.
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 1x20: Des de Zermatt fins al Gornergrat Kulm a bord del Gornergrat bahn

  21:46

  Benvinguts al vintè i darrer capítol de la primera temporada del podcast Experiències Viatgeres. Un espai mensual d’experiències en viatges i escapades per gaudir de l’slow travel. En el programa d’avui ens deixarem portar des de Zermatt fins al Gornergrat Kulm a bord del tren de cremallera del Gornergrat bahn. Un programa dirigit i presentat per Bernat de Ciurana amb la producció d'Elspetitsdetallspodcasts.
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 1x19: Zermatt, allà on podem observar les muntanyes a través dels mélèzes al ritme del Gornergrat

  39:46

  En el programa d’avui deixeu-vos portar per la ruta que realitzarem al llarg del capítol d’aquest mes, titulat, "Zermatt, allà on podem observar les muntanyes a través dels mélèzes al ritme del Gornergratbahn". Aquest mes, i per primera vegada al podcast, ens hem desplaçat fins a Suïssa. Més concretament al cantó del Valais. Ja us avanço que no serà el darrer programa que dedicarem al país Helvètic. D’aquest indret me n’he enamorat a còpia d’anar-lo visitant any rere any. A poc a poc me l’he anat fent molt proper. Ara com ara no em puc estar de recomanar-lo una vegada i una altra.
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 1x18: A través de les emocions 2ª part

  28:44

  En el programa d’avui entrevistarem a la Gemma Soler, la responsable de “La escuela del ser”, amb qui conversarem sobre els seus viatges solidaris i espirituals. Cordeu-vos el cinturó que en uns instants ens deixarem portar pels sentits.
 • Experiències Viatgeres podcast

  Experiències Viatgeres 1x17: Viatjant a través dels viatges d’Álvaro Soto

  37:24

  En el programa d’avui entrevistarem l’Álvaro Soto, el director i presentador del magazine radiofònic de viatges “Nómadas” de Ràdio Nacional d’Espanya, amb qui viatjarem a través de les seves experiències viatgeres. Cordeu-vos el cinturó que en uns instants iniciarem l’escapada.

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button