0:00
36:35
Retroceder 15 segundos
Avanzar 15 segundos
Har du svårt att somna? Vill du vila och blunda, men det går inte? Sätt på det här mysiga paketet med istället! Passar för 3-8 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från serierna Sagotajm, Bebispodden, Sov gott med Radioapan och Kina och Keve. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Johanna Kristiansson, Charlotte Ramel, Patrik Lindvall och Ingrid Flygare. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.

Otros episodios de "Barnradions poddpaket 3-8 år"

 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Läskiga paketet

  33:24

  Ett läbbigt, kusligt och ruggigt paket. Här gömmer sig troll, trollkarlar, monsterhus och mystiska ljud. Obs! Är du lite rädd kan det va bra att hålla nån i handen när du lyssnar. Passar cirka 4-8 år. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från serierna Den underbara familjen kanin, Monstersagor, Sagotajm, och Radioapans mysterier. Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée  Illustrationer: Emelie Östergren, Patrik Lindvall, Jonna Björnstjerna, Johanna Kristiansson.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Monsterpaketet

  29:04

  Ett paket för dig som älskar olika sorters monster! Det blir basilisk-ungar, varulvar och till och med monstergäddor. Obs, lite rädda lyssnare varnas! Passar för 6-9 år. Det här poddpaketet innehåller utvalda avsnitt från spännande serier i Barnradion. Det är ca en halvtimme långt och perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från julkalendern Knäckarbanketten, Jakten på Jack och julkalendern Marvinter. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Emil Maxén, Anna Sandler och Arslan Tursic. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  No te pierdas ningún episodio de Barnradions poddpaket 3-8 år. Síguelo en la aplicación gratuita de GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Sagopaketet

  44:18

  Det var en gång ett poddpaket som bara ville göra en enda sak.. berätta sagor! Passar för ca 4-8 år. Det här poddpaketet innehåller fyra sagor från serien Sagotajm i Barnradion. Det är ca 45 min långt och perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Johanna Kristiansson och Ingrid Flygare. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Godnattpaketet

  36:35

  Har du svårt att somna? Vill du vila och blunda, men det går inte? Sätt på det här mysiga paketet med istället! Passar för 3-8 år. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från serierna Sagotajm, Bebispodden, Sov gott med Radioapan och Kina och Keve. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Johanna Kristiansson, Charlotte Ramel, Patrik Lindvall och Ingrid Flygare. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Hästpaketet

  35:41

  Det här är poddpaketet för dig som inte kan få nog av hästar. Vi lär känna en massa olika hästar och till och med en ridtokig kung! Gnägg! Passar för ca 4-8 år. Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I hästpaketet hör du avsnitt från serierna Ponnyn Pytte, Sagotajm, Flippertons flygturer och Barnmorgon. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Johanna Kristiansson, Per José Karlén, Ingrid Flygare. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Tjuvpaketet

  28:19

  Ett poddpaket fullt av tjuvar men också modiga barn som stoppar dem! Passar för barn cirka 6-9 år. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från de tre serierna Modigast i världen, Jakten på Jack och Handbok för superhjältar. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Astrid Mohlin Illustrationer: Andrea Femerstrand, Anna Sandler och Agnes Våhlund.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Radioapans godnattsånger-paket

  25:53

  För dig som vill lyssna på alla Radioapans godnattsånger i ett svep. Mysigt och lugnt... Det här poddpaketet innehåller alla godnattsånger från serien Sov gott med Radioapan. Det är perfekt för att varva ner till kvällen eller en vila på dagen. Sov gott allesammans! Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Producent Radioapan: Kristina Pérez Illustrationer: Patrik Lindvall Här nedanför finns länkar till alla sångerna och första delen av Sov gott med Radioapan.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Hjältepaketet

  28:01

  Ett poddpaket för dig som älskar hjältar! Modiga, rädda, med eller utan superkrafter. Passar för barn cirka 6-9 år. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från de tre serierna Handbok för superhjältar, Modigast i världen och Är det ledigt här. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Astrid Mohlin Illustrationer: Agnes Våhlund, Andrea Femerstrand och Allis Bergstrand.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Räddpaketet

  31:42

  Att vara rädd för något kan innebära så många olika saker. I det här paketet hittar du berättelser om tre helt olika sorters rädslor! Passar för 6-9 år. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från de tre serierna Kville, Modigast i världen och Är det ledigt här. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Astrid Mohlin Illustrationer: Agnes Våhlund, Andrea Femerstrand och Allis Bergstrand.
 • Barnradions poddpaket 3-8 år podcast

  Maskinpaketet

  37:22

  Stora eller små maskiner finns i nästan alla storlekar! I det här poddpaketet hör du om sådana som redan finns, som diskmaskinen, eller om framtidens drömmaskiner, som typ en robot med människohud. Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan ungefär 5-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från Uppfinnarklubben, Paddington och Barnradions poddstuga med Farzad. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Nasim Rahsepar Illustrationer: Anders Nyberg och Peggy Fortnum.

Descubre los mejores podcast en la aplicación gratuita de GetPodcast.

Suscríbete a tus podcast favoritos, escucha episodios cuando estés sin conexión y déjate sorprender por las recomendaciones personalizadas.

iOS buttonAndroid button