Slutna sällskap podcast

5/6 - Jesus kostar inte lika mycket

0:00
31:32
Spol 15 sekunder tilbage
Spol 15 sekunder frem
Alla i hela universum ska bli clear. Men hur ska det gå till egentligen? När vi börjar titta närmre på hur Scientologikyrkan jobbar i Sverige händer plötsligt något oväntat.

Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se

Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe. Förhandslyssna nu direkt på hela serien på PodMe.

Flere episoder fra "Slutna sällskap"

 • Slutna sällskap podcast

  Scientologikyrkan inifrån - Fortsättningen

  1:31

  Slutna sällskap är tillbaka med nya avsnitt! Lyssna exklusivt på PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  Säsong 2 - Guds barn

  1:44

  Lyssna nu på säsong 2 av Slutna sällskap, endast på PodMe. På Kaliforniens stränder predikar den nya, okände prästen David Berg. Han har startat en ny kristen församling: Guds Barn. Hans nya kyrka sprider sig över hela världen - men det dröjer inte länge innan församlingen alltmer börjar likna en sekt. Slutna sällskap produceras av Just Stories och PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Slutna sällskap - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Slutna sällskap podcast

  6/6 - Konfrontationen

  30:27

  Det har blivit dags för ett sista samtal med Scientologikyrkan. Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  5/6 - Jesus kostar inte lika mycket

  31:32

  Alla i hela universum ska bli clear. Men hur ska det gå till egentligen? När vi börjar titta närmre på hur Scientologikyrkan jobbar i Sverige händer plötsligt något oväntat. Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe. Förhandslyssna nu direkt på hela serien på PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  4/6 - Bron till total frihet

  32:55

  Idag börjar kursen på Scientologikyrkan. Vi ska lära oss att kommunicera av L Ron Hubbard - men det är nåt som inte stämmer.Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe. Förhandslyssna nu direkt på hela serien på PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  3/6 - Vittnesmålen

  33:46

  Det är inspirationsföreläsning inne Scientologikyrkan och vi försöker förstå vem Scientologernas nuvarande ledare David Miscavige egentligen är. Sen går allt åt helvete. Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe. Förhandslyssna på hela serien nu direkt på PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  2/6 - Inifrån Scientologikyrkan

  37:03

  Scientologen Stefan säger att Love är deprimerad, ensam och dålig på att kommunicera. Men det finns en lösning: att börja på en kurs i Scientologikyrkan. Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe. Förhandslyssna på hela serien nu direkt på PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  1/6 - Att bli scientolog

  27:09

  Vi har bestämt oss. Vi ska gå med i Scientologikyrkan. Men först måste vi svara på 200 frågor och ta oss ut till ett industriområde utanför Stockholm. Det här är den första delen. Har du en vän eller en anhörig som du tror har hamnat i eller är påväg in i en destruktiv rörelse? Det finns hjälp att få. Föreningen Rädda Individen -> www.fri-sverige.se Hjälpkällan -> www.hjalpkallan.se Slutna Sällskap görs av produktionsbolaget Just Stories och PodMe. Förhandslyssna på hela serien på PodMe.
 • Slutna sällskap podcast

  Scientologikyrkan inifrån - Premiär 4 november

  1:44

  Följ med in i den svenska scientologikyrkan. Från skaparna av En mörk historia: SLUTNA SÄLLSKAP - en undersökande dokumentärpodcast om stängda grupper och människorna i dem. Säsong 1: Scientologikyrkan inifrån

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo