Modepodden podcast

Modepodden

Modepodden

Modepodden – En podcast om skandinaviskt mode. Trendrapporter, stylingknep och intervjuer med aktuella modeprofiler. #modepodden @modepodden

124 Episoder

 • Modepodden podcast

  116. Fashion Week Special – Copenhagen Fashion Week AW20

  44:22

  Absoluta It-detaljen på alla fashionistor, smygpoddande från front row och lista över trenderna som syntes både på och utanför catwalken under Copenhagen Fashion Week. Veckans #modepodden med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: The one and only Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  115. Nyår extra allt!

  33:59

  Sista minutentips för nyårslooken, våra bästa nyårsminnen och en och annan skrattattack. More is more i den här bubbliga nyårsspecialen! Grundarna bakom modevarumärket Johannes Adele berättar om varför "Everybody loves the future" och Maria Nilsdotter om hur hon bär sina smycken till festen. Sen tar vi oss an den riktigt stora frågan: Inneskor eller inte? Slår ett slag för lager två och så avger vi nyårslöften, eller? Veckans #modepodden med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Modepodden - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Modepodden podcast

  114. Maria Nilsdotter

  14:53

  Vi gästas av Maria Nilsdotter, som med sina smycken bjuder in till en förtrollad värld fylld av mystik och fantasi. Vi talar om sagor och om skönheten i det operfekta, men också om vilka figurer som följt med henne genom åren, pärltårar och om en helt ljuvlig brudklänning! #modepodden med Jenny Segergren. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  113. Charlotte Ihre – Charlotte Bonde Stockholm

  22:33

  Dagens gäst är Charlotte Ihre som lämnande en karriär inom TV för att starta sitt eget smyckesvarumärke, Charlotte Bonde Stockholm. Vi talar om hur symmetri, igenkänning och modularitet spelar en stor roll för tidlöshet, men också om varför vi blivit modigare smyckesbärare och vilka delar som ingår i den perfekta "basgarderoben". Sen siar vi framtiden och Charlotte drömmer om virtuella smycken! Veckans #modepodden med Jenny Segergren. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  112. En synnerligen svart fredag.

  33:30

  Vilka är våra svarta favoritplagg och hur ser drömlookerna ut när vi kombinerar dem? Nä, det blir inga rea-tips den här fredagen men ett heeelt avsnitt om de svarta plaggen i garderoben. Veckans #modepodden med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag. Foto: Åsa Siller
 • Modepodden podcast

  112. Tre trender vi älskar: Svart!

  3:04

  Ont om tid? Vi plockar russinen ur veckans avsnittskaka och listar tre trender vi älskar för det svarta i garderoben! #Modepodden 112 "Short and sweet" med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  111. Festmode – glitter, tyll och besök av Lars Wallin!

  32:31

  Glitter "en masse", bästa stylingknepen för den lilla svarta och klassiker för vinterns alla fester. Dessutom: Lars Wallin gästar och delar med sig av sina bästa festmodetips! Veckans #modepodden med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  111. Tre trender vi älskar: Festmode!

  3:49

  Ont om tid? Vi plockar russinen ur veckans avsnittskaka och listar tre trender vi älskar för vinterns fester! #Modepodden 111 "Short and sweet" med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  110. Allt vi vill veta om: Underkläder!

  22:31

  Hur skapar man en bra BH-garderob? Vad funkar bäst till festklänningen, och vilka är de hetaste trenderna inom underkläder just nu? Vi möter underklädesexperten Sandra Aviani som svarar på alla våra frågor! Veckans #modepodden med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.
 • Modepodden podcast

  109. Stickade favoriter och vinterns accessoarer!

  34:53

  Är att sticka den nya sortens yoga? Stickade trender och ett och annat husmorsknep mot sånt som kliar och sticks. Veckans #modepodden med Jenny Segergren och Frida Zetterström. @modepodden Ljudbearbetning: Erik Thyrell, Fredag.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo