Clickbait med Helén og Ole podcast

Clickbait med Helén og Ole

VG

Det beste og verste fra YouTube-Norge. Helén Skogstad er stort sett alltid glad. Ole Wold er en hissig nordlending som irriterer seg over det meste. Hva skjer når du setter dem sammen i et studio?

12 Episoder

 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #12 Breaking News

  11:05

  Gladmelding: Helén skal satse 100% på YouTube! Nedside: Helén slutter i VG og podcasten har en usikker fremtid. Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #11 NikkieTutorials, Vixen-takketale og hemmeligheter

  1:13:29

  Ole står igjen som finalist til årets Vixen Awards, og øver seg på takketale. NikkieTutorials har kommet ut av skapet, og vi går igjennom hemmelighetene dere sendte inn. Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  Gå ikke glip af nogen episoder af Clickbait med Helén og Ole - abonnér på podcasten med gratisapp GetPodcast.

  iOS buttonAndroid button
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #10 Malin Nesvoll-comeback, overraskelser og Vixen Awards

  50:30

  Helén er endelig tilbake fra Brasil, og har med to overraskelser til Ole! De prater om Vixen Awards (!!!), Herman Dahls TV-opptreden og Malin Nesvolls comeback. Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #9 Gjestespesial: Victoria Skau og Murdrocks

  55:15

  Ole har invitert to nye YouTubere til podkasten, siden Helén fortsatt er i Brasil og dekker reality-TV. Victoria Skau og Murdrocks får endelig snakket ut om videoen til Murdrocks, hvor han kritiserte Victoria. Murdrocks åpner også opp om tiden etter “Jeg Liker Ikke Barn”, og hva han tenker om musikk-karrieren sin nå. Og så blir det selvsagt en rundt med “F*ck, Marry, Kill”! Med Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #8 Gjestespesial: Dennis Vareide og Agnetesh

  54:57

  Ole har besøk av Dennis Vareide og Agnete Husebye. De snakker om Sjaman Durek, nyttårsforsetter og breaker store nyheter. Med Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #7 Julespesial: Vi svarer på spørsmålene deres!

  1:02:51

  Hvordan er kjærlighetslivet til Helén? Hvordan har YouTube-Norge levert i 2019? Og hvem skal være gjesteprogramledere i neste episode? God jul og godt nyttår fra oss! Vi høres i 2020! Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #6 Ole har hatt bursdag, PewDiePie-pause og årets Clickbait

  48:57

  Ole har vært på show på sin bursdah, og er rasende. PewDiePie tar uventet pause på nyåret, og vi har vår egne høytidelige kåring av YouTube-Norge 2019. Det nærmer seg juleferie, men Helén og Ole kommer til å være med dere hele jula! Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #5 Clickbait-tatovering, YouTube Rewind og syke pranks

  54:28

  Ole og Helén har vært på Splay-aksjonen, der Ole fikk en utfordring som varer livet ut. De bedømmer også årets utgave av YouTube Rewind, og Isabelle Eriksen har pranket Erik Sæter. Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #4: P3 Gull, julebord og Ex on the Beach-klikk

  37:45

  Helén har tidenes blåmandag etter en innholdsrik helg med både julebord og P3 Gull. Ole klikker på reality-deltakere som starter med YouTube. De deler også sine største irritasjoner, og blir overrasket over hvor enige de er. Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.
 • Clickbait med Helén og Ole podcast

  #3 VIP-kø, fyllehistorier og flau Halloween-middag

  36:09

  Ole har vært på YouTube-fest, begge deler fyllehistorier og Helén vet ikke hvordan hun uttaler sitt eget navn. Med Helén Skogstad og Ole Wold. Produsert av Magne Antonsen og Siri Pallesen.

Få adgang til hele det store podcastunivers med gratisappen GetPodcast.

Abonnér på dine favoritpodcasts, lyt til episoder offline, og få spændende anbefalinger.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo