Nära ögat - True Crime för mesar podcast

Nära ögat - True Crime för mesar

Alexandra Kentsdottir & Amelia Ingman

Letar du efter en True Crime podcast som inte ger dig mardrömmar? Då har du hittat rätt! Nära Ögat tar upp verkliga brottsfall och sjuka händelser med en gemensam nämnare - offret överlever

Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49 Episoden

 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  41. Marni Sheppeard, Sonja Rendell & Candice Fonagy

  1:05:21

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Marni Sheppeard och Sonja Rendell försvinner spårlöst efter de gett sig ut på en tre dagar lång vandring i sydalperna i Nya Zeeland. Den erfarna bergsklättraren Marni har underskattat hur tuff terräng det är och överskattat Sonjas klättringsförmåga. Candice Fonagy vaknar upp på sjukhuset övertygad om att den högt respekterade läkaren John Schneeberger har drogat och våldtagit henne. Ord står mot ord och trots att DNA bevisningen friar läkaren så vidhåller ‘Candy’ sin historia. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  40. Jerry Rice, Janice Ruther & David och Leia Hunt

  58:01

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Jerry Rice och Janice Ruther är ett ungt, gift par som precis köpt sitt drömhus, perfekt för deras växande familj. Men bara några veckor efter de flyttat in börjar märkliga saker hända och de förstår att någon vill skrämma bort dem från deras nya hem.  David Hunt och hans 11 år gamla dotter Leia ska köra snöscooter till familjens stuga ute i den Kanadensiska ödemarken. Trots dåligt väder väljer de att påbörja den 3 dagar långa resan som ska komma att förändra deras liv. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  Verpasse keine Episode von Nära ögat - True Crime för mesar und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  39. Jessica McClure och Stephanie Browitt

  1:07:57

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Jessica McClure blev “Baby Jessica” med hela Amerikanska folket när hon, endast 18 månader gammal, ramlar ner i en brunn och det 58-timmar långa räddningsarbetet livesänds på TV. Stephanie Browitt är på kryssningssemester tillsammans med sin familj när de bestämmer sig för att följa med på en dagsutflykt till den vackra ön White Island utanför Nya Zeelands kust. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  38. Joanne Chambers & Lori och Pat

  41:08

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Joanne Chambers arbetar som lärare och är väldigt uppskattad av både elever och föräldrar, men en dag börjar det dyka upp anonyma brev fyllda med hat och hot som eskalerar över tid och polisen gör allt för att stoppa förövaren. Lori och Pat är på husbilssemester i Mexico men kör vilse på väg till campingen och bestämmer sig för att parkera på en avlägsen grusplats, men dem får snart oönskat besök. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.En podcast av Alexandra Kentsdottir & Amelia Ingman.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  37. Jan Gold & Försökspersonerna TGN1412

  45:41

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Jan Gold sitter i styrelsen för Boise Zoo och anordnar ett stort välgörenhetsevent för djuren som heter ‘Feast for the Beast’, men när festen är i full gång märker man att en bur har lämnats olåst. När forskare tar fram nya läkemedel så innefattar det även kliniska tester på både djur och människor och när försökspersonerna för TGN1412 får sin första dos dröjer det inte länge innan totalt kaos utbryter. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.En podcast av Alexandra Kentsdottir & Amelia Ingman.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  36. Aaron H Thomas & Davine Arckens

  52:08

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Aaron H Thomas, även känd som East Coast Rapist, är en serievåldtäktsman som sätter skräck i den Amerikanska östkusten i över ett decennium. Davine Arckens är en 24-årig backpacker från Belgien som bestämmer sig för att besöka Australien och efter ett par månader får hon jobb på en gård mitt ute i ingenstans. Men drömresan blir snabbt till en mardröm och hon hålls inlåst och fastkedjad i en svinstia. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.En podcast av Alexandra Kentsdottir & Amelia Ingman.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  35. Sarah Jane Parkinson & Familjen Turpin

  1:02:12

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Sarah Jane Parkinson har haft en tuff uppväxt som kantats av olika övergrepp, och när hon i vuxen ålder hamnar i en destruktiv och farlig relation får hon tillsist nog och anmäler sin partner. En polisutredning inleds och svaren var minst sagt chockerande. David och Louise Turpin får 13 barn tillsammans. De gillar att hålla sig för sig själva och det är få som har en inblick i familjens liv och den fruktansvärda misär som pågår bakom stängda dörrar. Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Länk till Trivialiskt podcast som Assa gästade:PodcasterSpotify En podcast av Alexandra Kentsdottir & Amelia Ingman.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  34. Roksana Sikorski & Alison Botha

  52:43

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Roksana Sikorski är bara 15 år när hon blir tillsammans med 23 år gamla Michael Rivera, vilket hennes föräldrar inte tycker om. Föräldrarna försöker håller Michael borta från sin dotter, men paret börjar då smida en plan för hur de ska kunna få vara tillsammans för alltid. Alison Botha är på väg hem efter en trevlig kväll med sina vänner, men när hon ska parkera sin bil blir hon överfallen och en fruktansvärd mardrömsnatt inleds.Nära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  33. Jan Baalsrud & Paret Kannan

  52:33

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar:Jan Sigurd Baalsrud, var med i den norska motståndsrörelsen som britterna tränade under andra världskriget. Efter ett misslyckat uppdrag början Jans kamp för överlevnad och han kämpar bland annat mot extrema väderfållanden, skador och nazister. Kumuthini & Kandasamy Kannan är ett gift par som skaffar en hushållerska som bor hos dem, men hon blir utnyttjad och torterad under slavlika förhållandenNära Ögat Podd InstagramNära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Nära ögat - True Crime för mesar podcast

  32. Stella Liebeck & Elizabeth Holmes

  1:01:02

  I dagens avsnitt av Nära Ögat - en true crime podd för mesar: Vi har alla hört galna historier om hur lätt det är att stämma företag i USA för minsta lilla besvär, men vad är egentligen sanningen bakom en av de mest välkända stämningarna? Vad hände kvinnan som stämde McDonalds för att serverat för varmt kaffe? Elizabeth Holmes är en ung kvinnlig entreprenör som tar hela Tech-världen med storm när hon lanserade sin banbrytande uppfinning som ska komma att revolutionera modern medicin.  Nära Ögat Podd Instagram Nära Ögat Podd FacebookDu hittar Nära Ögat - en true crime podd för mesar på de vanligaste plattormarna för poddar ex Acast, Spotify, Apple Podcaster etc.Support till showen http://supporter.acast.com/nara-ogat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo