Vi måste snacka podcast

Vi måste snacka

Acast

Följ Amanda Strand och Felicia Aveklew i denna nya heta podd. Målet med denna podcast är att du ska känna dig som den tredje bästa vännen och en i gänget. Följ tjejerna på Instagram: @amandaastrand och @feliciaaveklew . Vi hoppas att du kommer gilla det du hör!

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

12 Episoden

 • Vi måste snacka podcast

  Blocka honom.

  39:51

  Felicia och Amanda pratar i veckans avsnitt bland annat om: att klippa naglarna på tåget och raka benen i bastun, konsten att laga pannkakor varje lördagmorgon, risken att bli spelberoende, gulliga hundar, att vara “den snygga tjejen”:s kompis och när ens ex inte vill att man ska gå vidare. Det blir alltså högt och lågt i veckans VMS och ni, ni hänger med! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  En satans nostalgitripp

  35:35

  Vad kan man göra för att må bättre om man befinner sig i en svacka? Felicia och Amanda pratar i veckans avsnitt av VMS om olika sätt att lyckas stå ut med perioder som kan kännas tyngre än vanligt. Det har också en nostalgitripp deluxe, tillbaka till tiden då man var AFK på MSN, spådde i sand och lekte “Ryska Posten”. I “Veckans Problem” handlar det om en vänskap som inte längre känns hållbar. Men hur gör man slut med en kompis egentligen? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  Verpasse keine Episode von Vi måste snacka und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Vi måste snacka podcast

  Byter till sig ett hus

  38:32

  Felicia berättar om en upplevelse utöver det vanliga som resulterat i att hon nu kan gå rakryggad genom livet. Amanda har precis varit på en plåtning och hon pratar med Felicia om för- och nackdelar med att jobba som modell. Felicia berättar om ett uppmärksammat projekt på TikTok som hon inspirerats av och nu går hon i tankarna att göra någonting liknande på sin Youtube-kanal. Dessutom blir det “Veckans Problem”, där en lyssnare vill ha tips på hur man skaffar sig fler vänner. Detta, och mer därtill, i veckans avsnitt av "Vi Måste Snacka"! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  Att flytta ihop med sin partner och behålla glöden.

  39:22

  Amanda har nu flyttat in i sin nya lägenhet och Felicia går även hon i tankar gällande boende. Att flytta går hand i hand med att omorganisera prylar, kläder och annat som man samlat på sig. I veckans avsnitt av Vi Måste Snacka pratar Felicia och Amanda därför om betydelsen av saker, och betydelsen av att säga hej då till dem. Amanda ger tips på hur man behåller glöden i förhållandet när man bor ihop och avsnittets lyssnarfrågor går under samma tema. Det blir också “Veckans Problem”, om en mamma som vägrar klippa navelsträngen till sin son och lägger sig i hans förhållande alldeles för mycket, tycker hans flickvän i alla fall. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  Ingen livmoder, ingen åsikt!!

  44:01

  Amanda har varit med om en minst sagt obehaglig händelse på en nagelsalong och Felicia har officiellt gått ut med vem hennes pojkvän är. I veckans avsnitt pratar Felicia och Amanda också om ättika, båtturer, hudproblem och mens. Det har även kommit in flera kommentarer på lyssnarbrevet från förra veckan, om skolan som har en väldigt märklig och hemlig klubb. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  Tafsande killar, studentångest och näsblod

  41:32

  I veckans VMS berättar Felicia och Amanda om sin egna skolgång, student, skolbal och allt som hör plugget till. Är tjejerna street-smarta eller bok-smarta, hur upplevde de vänskap, kärlek, rivalitet och populäritet i läroverkets korridorer? Amanda och Felicia minns tillbaka till vissa obehagliga händelser som stannat kvar hos dem och som de aldrig har berättat om tidigare. Det blir också svar på lyssnarfrågor om deras skolgång och sist men inte minst: “Veckans Problem”, där ni lyssnare står i fokus. Välkomna! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  Slopa sexförbrytarens spagetti!

  34:02

  Amanda har blivit stoppad av en piketpolisbil och Felicia har shoppat möbler till sitt nya kontor. Ja, det är dags för våra favorit-influencers att ta plats framför micken och berätta vad som har hänt sen sist! I veckans VMS pratar Felicia och Amanda om hur de ser på kost- och träning och betydelsen av njutningsbar mat. På tal om mat, tar de också upp den stora frågan: hur ska en snabbmats-pommes egentligen se ut och smaka för att hålla måttet? It-girlsen ger ris och ros till årets Eurovirsion Song Contest och kommenterar också den aktuella sex-skandalen som uppdagats i Sverige där en känd svensk tv-personlighet och entreprenör visade sig vara en av förövarna. Det blir också som vanligt “Veckans Problem”! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  Vi svarar på rykten om oss!

  44:36

  Äter Felicia och Amanda bara grisig mat, vägrar de ställa upp på på bilder med sina följare, klarar Felicia inte av att vara singel, är Amanda ihop med sin kille bara för att han är känd, är Felicia en miljöförstörare och är Amanda en diva? I veckans avsnitt av VMS går Amanda och Felicia till botten av ryktena om dem, och avslöjar vilka som är sanna och vilka som är påhittade! Det blir också, i vanlig ordning, “Veckans problem”. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  SLUTA SPELA SPELET!

  41:03

  I veckans avsnitt av “Vi måste snacka” läser Felicia och Amanda upp lite av den feedback som ni lyssnare delat med er av efter premiären av podden. Det blir givetvis också lite svar på tal! Felicia berättar hur det har utvecklat sig med “killen” sedan sist och tjejerna pratar också om vad de insett att det viktigaste är om man vill bygga upp ett stabilt och hållbart förhållande. Det bjuds även på “Veckans problem” som innebär att Amanda och Felicia ger sina bästa tips till lyssnare som skickat in olika problem som de tampas med.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
 • Vi måste snacka podcast

  ALLA våra ex...

  40:02

  I veckans avsnitt av “Vi måste snacka” berättar Felicia och Amanda allt (ok, nästan allt) om sina gamla förhållanden, både de som var korta och flyktiga men också om pojkvännerna som verkligen fångade deras hjärtan. Och, gamla förhållanden som ledde till världens finaste vänskap. Vi får även veta vad för lärdomar Amanda och Felicia har fått med sig från tiden med sina ex och hur man kan vända hjärtesorg till någonting som faktiskt gynnar en i framtiden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo