SFIpodd podcast

SFIpodd

Centrum Vux

en resurs för dig som vill bli bättre på svenska

20 Episoden

 • SFIpodd podcast

  Studier efter Sfi

  9:53

  Sfipodden intervjuar Gunilla, studievägledare på Centrum Vux, och Dana, en före detta sfi-elev som studerar svenska som andraspråk nuförtiden. De berättar om hur och vad man kan studera vidare efter Sfi. Pdf-filen kan du ladda ner här: Studier efter Sfi
 • SFIpodd podcast

  Sfi för barnskötare

  27:24

  Den senaste podd i Lärarrummet handlar om kursen ”Sfi för barnskötare”. Vi pratar med läraren och elever som går den här förberedande kursen och lyssnar på deras erfarenheter och åsikter.
 • SFIpodd podcast

  Verpasse keine Episode von SFIpodd und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • SFIpodd podcast

  Har du hållit dina nyårslöften?

  7:38

  I den här podden lyssnar vi på Susanne och Olov som pratar om deras nyårslöften och hur har det gått hittills. Vi lär oss nya ord och att prata om hur ofta vi gör något. Pdf-filen kan du ladda ner här: Har du hållit dina nyårslöften?
 • SFIpodd podcast

  Vad ska du göra på sportlovet?

  8:02

  På vår nya podd i storlek S lyssnar vi på flera personer som berättar vad de ska göra på sportlovet. Vi lär oss några nya ord och att berätta om framtiden på svenska. Pdf-filen kan du ladda ner här: Vad ska du göra på sportlovet?
 • SFIpodd podcast

  Kända svenskar

  13:38

  Jonas och Cathrine samtalar om svenskar som är kända internationellt. Idrottare, musiker, författare, aktivister och skådespelare. Lär dig om några populära svenskar medan du tränar språket. I pdf-filen finns hörförståelse frågor som du kan försöka svara på. Pdf-filen kan du ladda här:
 • SFIpodd podcast

  Vägledning

  21:52

  Lärarrummet kommer tillbaka med en podd om studie- och yrkesvägledning inom Sfi. Milli och Gunilla, våra vägledare, pratar om sina erfarenheter med sfi-elever.
 • SFIpodd podcast

  Vi firar Lucia!

  9:08

  Den 13:e december firar man Lucia i Sverige. Då går barn och ungdomar i luciatåg på sin förskola eller skola. Föräldrarna är ofta bjudna att titta på luciatåget, lyssna på lucia-sånger och fika. Lyssna på Mikaela och Kerstin som pratar om hur Lucia firas hemma hos dem. PDF-filen hittar ni här: Vi firar Lucia!
 • SFIpodd podcast

  Trevligt att träffas!

  4:56

  Podden idag är för nybörjare på kurs A och B. Vad säger du när du träffar en ny person? Vad säger du när du träffar en kompis? Vad säger du när du går hem? Lyssna och träna! PDF-filen till podden: S50-Trevligt-att-träffas
 • SFIpodd podcast

  Läromedel

  15:23

  Välkomna till en ny podd i Lärarrummet. Den här podden handlar om läromedel på sfi. Andris berättar för oss om hans ideér kring den här frågan.
 • SFIpodd podcast

  Att ta körkort i Sverige

  12:20

  Stalina leder en kurs som heter ”Körkortssvenska”. Hon berättar om kursen och om hur det går till när man tar körkort i Sverige. Vi lär oss ord om trafikregler och även lite grammatik om perfekt particip. Nu kör vi! Pdf-filen kan du ladda ner här: Att ta körkort i Sverige

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2021radio.net logo