De Vlaamse Kunstroof podcast

Spannend nieuws

0:00
1:21
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts

We zijn later dit jaar terug met een nieuwe podcastserie: De Goudschat van Serooskerke. Abonneer je op deze podcastfeed om 'm niet te missen!

En help De Vlaamse Kunstroof aan een Dutch Podcastaward. Stemmen kan via podcastawards.nl/stem

Liefs,

Ieke en Lieke

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Weitere Episoden von „De Vlaamse Kunstroof“

 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  De Goudschat van Serooskerke: Aflevering 1

  25:31

  Vanaf vandaag is de zesdelige podcastserie De Goudschat van Serooskerke, de nieuwe podcast van Ieke Schout en Lieke Malcorps, te beluisteren. Je hoort hier aflevering 1.Wil je aflevering 2 en de rest van de serie ook beluisteren? Volg De Goudschat van Serooskerke dan op Spotify of Apple PodcastsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  TRAILER: De Goudschat van Serooskerke

  2:11

  Op 2 december verschijnt de nieuwe podcastserie van Ieke Schout en Lieke Malcorps. In de Goudschat van Serooskerke onderzoeken we hoe het kon dat in een doodnormaal Zeeuws dorpje meer dan duizend eeuwenoude gouden munten gevonden werden. Wie verstopte ze? En hoe zette de vondst de verhoudingen in het dorp op scherp?Abonneer je nu op De Goudschat van Serooskerke: SpotifyApple PodcastsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  Verpasse keine Episode von De Vlaamse Kunstroof und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  Spannend nieuws

  1:21

  We zijn later dit jaar terug met een nieuwe podcastserie: De Goudschat van Serooskerke. Abonneer je op deze podcastfeed om 'm niet te missen!En help De Vlaamse Kunstroof aan een Dutch Podcastaward. Stemmen kan via podcastawards.nl/stemLiefs,Ieke en LiekeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  Ik geef niet op - titelsong

  1:16

  De titelsong van De Vlaamse Kunstroof is gemaakt door Studio Kloaq met speciale dank aan Rashida Sillem.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  6. De Vooraanstaande Familie

  39:38

  In de voorlopig laatste aflevering duiken we in een hardnekkige theorie. Waarom zat er drie weken tussen de diefstal en de eerste afpersbrief? En waarom worden de hoofdpersonen niet door de politie verhoord? Volgens speurder Paul leidt dat maar tot één conclusie: er is sprake van een doofpot. En hij gaat nog een stap verder: de Rechtvaardige Rechters zouden al jaren in handen zijn van een vooraanstaande Gentse familie. Ga naar vriendvandeshow.nl/devlaamsekunstroof voor de foto's bij deze aflevering.Artwork: Jip van den ToornMuziek: Studio KloaqZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  5. De Geldoverdracht

  44:16

  In juni 1934, exact twee maanden na de kunstroof, wordt in Antwerpen een deel van het losgeld betaald. Toen had deze zaak opgelost moeten worden, maar de politie laat grove steken vallen. Met speurdersechtpaar Willy en Patricia reizen we af naar Antwerpen en onderzoeken we of de locatie van de geldoverdracht meer te betekenen heeft.Ga naar vriendvandeshow.nl/devlaamsekunstroof voor de foto's bij deze aflevering.Artwork Jip van den ToornSounddesign Studio KloaqZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  4. Het Verleden

  39:58

  Het Lam Gods wordt het meest gestolen kunstwerk uit de geschiedenis genoemd: het werd dertien keer gestolen en maakte in de loop der eeuwen veel mee. Deze bewogen geschiedenis is essentieel om de vindplaats van het verdwenen paneel te vinden, stelt speurder Patrick. In het centrum van Gent wijst hij een iconische plek aan.Ga naar vriendvandeshow.nl/devlaamsekunstroof voor de foto's bij deze aflevering.Artwork: Jip van den ToornMuziek: Studio KloaqZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  3. De Hoofdverdachte

  39:08

  Sluw, slim, vol bewijsdrang en een groot liefhebber van detectives. De hoofdverdachte in dit mysterie, Goedertier, was een bijzondere man met interessante hobby’s. Hij liet ons een code na, die we volgens speurdersduo Marc en Gino anders moeten kraken. De letters NINA vormen dé sleutel. Ga naar vriendvandeshow.nl/devlaamsekunstroof voor de foto's bij deze aflevering.Artwork: Jip van den ToornMuziek: Studio KloaqZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  2. De Code

  39:38

  Zeven maanden na de kunstroof verschijnt ene Arsène Goedertier ten tonele. Op zijn sterfbed bekent hij te weten waar het paneel is. In zijn bureaula worden brieven gevonden, inclusief een mysterieuze code. Amateurspeurder Dirk vertelt hoe we die code moeten kraken en neemt ons daarvoor mee naar het centrum van Gent.Ga naar vriendvandeshow.nl/devlaamsekunstroof voor de foto's bij deze aflevering.Artwork: Jip van den ToornMuziek: Studio KloaqZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
 • De Vlaamse Kunstroof podcast

  1. De Diefstal

  27:32

  In de nacht van 10 op 11 april 1934 vindt een van de grootste kunstroven uit de geschiedenis plaats. Die nacht worden in Gent twee panelen van Het Lam Gods gestolen, het meesterwerk van Jan van Eyck. Wat is er toen precies gebeurd? En wat hebben de brieven aan het bisdom te betekenen?Ga naar vriendvandeshow.nl/devlaamsekunstroof voor de foto's bij deze aflevering.Artwork Jip van den ToornSounddesign Studio KloaqZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo