Daráló Podcast podcast

DPC081 - Next level sh*t

0:00
1:29:52
15 Sekunden vorwärts
15 Sekunden vorwärts
Patreon update Kávé napja élmények  Verseny eredmények  Aeropress újra feltalálva és filter 2.0  Ninety Plus kávék

Weitere Episoden von „Daráló Podcast“

 • Daráló Podcast podcast

  DPC082 - Brewers állóvíz

  1:44:50

  Hova tart a filter kávé készítés világbajnoksága? Adat alapon elemezzük az összes vb résztvevő prezentációját és megpróbálunk ezekből következtetéseket levonni. Tényleg elég azt mondani egy kávéról hogy jázmin, ananász, mangó?   A háttérül szolgáló adatokat itt találjátok:  https://bit.ly/31RBVFt
 • Daráló Podcast podcast

  DPC081 - Next level sh*t

  1:29:52

  Patreon update Kávé napja élmények  Verseny eredmények  Aeropress újra feltalálva és filter 2.0  Ninety Plus kávék
 • Daráló Podcast podcast

  Verpasse keine Episode von Daráló Podcast und abonniere ihn in der kostenlosen GetPodcast App.

  iOS buttonAndroid button
 • Daráló Podcast podcast

  DPC080 - Már Puzsérozni sem lehet rendesen

  1:12:29

  Az adás elején megkóstoljuk a Manhattan pörkölő Luna Bermudez nevű kávéját, amelynek a termelője Diego Bermudez nyíltan meg lett szólítva Sasa Sestic álltal ebben a cikkben. A cikket magát és a helyzetet is átbeszéjük Miért érdemes eltérni a hagyományos "joker" receptektől és hogyan? Miért boomerség a 60g/liter, vagy a 30mp-es presszó? Hogyan filterezünk és presszózunk, merre tágítjuk a határokat. Zolinak megérkezett az új pörkölője és meg is mutatja, a Youtube csatornán meg is tekinthető!
 • Daráló Podcast podcast

  DPC079 - Low RPM FOMO

  1:42:54

  Miért van a Decent másik bolygón?  Lagom P64 és az alacsony fordulat  Kávé ajánlás dilemma  Prémium előfzetések és 90+ kávék  Zoli brewer keresése és a tricolate
 • Daráló Podcast podcast

  DPC078 - Grand Marnier, rágógumi és Muscovado cukor

  1:34:10

  Közelmúlt beli kávé élményeink és ennek a videónak a kapcsán elbeszélgetünk arról, hogy mit is jelentenek a kávés ízjegyek, mire jók, mire nem jók, mi a baj velük, a mi a jó bennük Lagom P64 őrlő tapasztalatok Wintop 600g-s pörkölő reveal teaser announcement Mire jó egy minta pörkölő? James Hoffman Stenophylla video
 • Daráló Podcast podcast

  DPC077 - Kyoto Slow Drip

  1:19:26

  Otthoni nyomoraink Dewla l SCA Awards nyertesek és jelöltek Morning kapszulás gép és Kyoto Slow Drip Zöld kávé újra nedvesítés (hivatkozott blog)
 • Daráló Podcast podcast

  DPC076 - A mandarin az a császármetszés

  1:44:53

  Hozzánk szokatlan módon felépített adás ami inkább egy hosszú majdnem 2 órás beszélgetés folyam ebben az esetben. Az kiinduló pont a #mutimitiszol keretében néhány Manhattan kávé, ahonnan aztán elkerülhetetlen Diegózás következik. Innen könnyedén kapcsolódunk arra, hogy mi is az a specialty kávé? Próbáljuk értelmezni és értékelni (khm kritizálni) a jelenlegi definíciókat. Végül megpróbálunk valami rendszert vinni abba, hogy ami most zajlik a farmokon abból nekünk hol van a határ, mi az ami belefér és mi az ami már nem. Manhatten Letty Bermudez kávéja SCA specialty definíció Az a bizonyos mandarinos gésa
 • Daráló Podcast podcast

  DPC075 - "A cél hogy szép legyen a növény"

  1:50:07

  A Daráló podcast special adásban részletesen kikérdezzük Tóth Sanyit és Bányai Laci bácsit arról, mi történik az idei szüret során, milyen fejlesztésekre és újdonságokra számíthatunk. Szó esik fermentálásról, Cup of Excellence-ről, a fahéjról, de az adás egy pontján még a papagájról, vagyis a papajáról. De talán a legfontosabb hogy bepillantást nyerhetünk egy farmer nézőpontjába, problémáiba, hogy neki mi a fontos. Az beszélgetést a Youtube csatornánkon is megnézheted.
 • Daráló Podcast podcast

  DPC074 - Kopi Tojás

  1:12:36

  0:00 - Patreon update és a Fjord CoE sztori 17:00 - Követező hónap kávéi  24:30 - Olaj (A podcastben hivatkozott study) 33:30 - Tojás 48:00 - James Hoffman őrlő teszt 1:04:30 - Van-e terroir a kávékban: vitaindító cikk (magyar verzió)
 • Daráló Podcast podcast

  DPC073 - Podcast újraélesztés / Patreon / Daráló Awards 2020

  1:35:25

  Visszatértünk három hónap alatt, új koncepcióval sok érdekes témával: Ígérjük lesz havonta egy adás tutira Elindult a Patreon oldalunk, ahol támogatni tudtok minket és részt venni és visszanézni a havi kóstolásokban, illetve szavaszni is tudtok a következő havi kávéra. Elindult a Youtube csatornánk, ahol egyenlőre megnézhetitek, hogy milyen videókra számíthattok ha beléptek a támogatóink közé. 19 Grams adventi kávés naptár Év végi Daráló Awards (legjobb kávé, legrosszabb kávé, best value kávé, legjobb badget, legjobb impulzus vásárlás, év macerája, év csomagolása, év buzzwordje)

Hol dir die ganze Welt der Podcasts mit der kostenlosen GetPodcast App.

Abonniere alle deine Lieblingspodcasts, höre Episoden auch offline und erhalte passende Empfehlungen für Podcasts, die dich wirklich interessieren.

iOS buttonAndroid button
© radio.de GmbH 2022radio.net logo